Overeenkomst Morphis en Qlik biedt klanten nog meer inzicht

Overeenkomst Morphis en Qlik biedt klanten nog meer inzicht

Morphis gaat de Qlik technologie inbedden in zijn software. De partijen hebben daartoe een OEM overeenkomst gesloten. Het doel is klanten nog meer inzicht te bieden in de kwaliteit van hun klantprocessen en -campagnes. En dat over de verschillende kanalen en afdelingen heen.

Niek Bos, directeur van Morphis: “Qlik heeft toonaangevende technologie als het gaat om Business Intelligence. Het is fantastisch dat we onze klanten daarmee kunnen verwennen. Bij customer experience management is ‘continu verbeteren’ de sleutel tot succes. Elk klantproces moet telkens weer tegen het licht gehouden worden. Qlik heeft daar prachtige technologie voor. De business kan de verbeteringen vervolgens eenvoudig zelf implementeren. Dát is dan weer de kracht van onze Customer Engagement software.”

Michiel Wientjes, product manager bij Morphis: “We adviseren onze klanten al langere tijd om Qlik in te zetten. Des te mooier is het dat we de technologie nu mee kunnen leveren met ons product en daarmee specifieke Business Intelligence out-of-the-box kunnen inzetten bij onze klanten.”

Michiel Wientjes (l) en Paul der Weduwen, OEM Partner Manager Qlik

17 augustus 2016
Blog