De Stroomlijn

morphis_testimonial_destroomlijn.pngMedewerkers hebben nagenoeg geen opleiding meer nodig, zijn hierdoor snel inzetbaar en kunnen zich volledig richten op de klant.

De Stroomlijn is een jong en snelgroeiend contactcenter in België. Vanuit drie locaties verzorgt het bedrijf de klantcommunicatie voor verschillende opdrachtgevers. Na een grondige marktverkenning besloot De Stroomlijn in 2013 om ProcessRunner in te zetten voor zijn contactcenter agents.

Dankzij ProcesRunner worden de agents van De Stroomlijn nu zo goed ondersteund dat zij geen kennis meer nodig hebben van specifieke bedrijfsprocessen of IT-systemen. Medewerkers hebben nagenoeg geen opleiding meer nodig, zijn hierdoor snel inzetbaar en kunnen zich volledig richten op de klant. De proceslogica en specifieke kennis van de business zijn ingebed in het systeem.

De wizards in ProcessRunner zorgen ervoor dat agents eenvoudig klantvragen kunnen beantwoorden. Vanuit een 360 graden klantbeeld en afhankelijk van de behoefte van de klant kunnen deze wizards gestart worden. Business rules bepalen welk pad de medewerker met de klant doorloopt. Aan de hand van validaties wordt alle informatie vervolgens op de juiste manier verwerkt; uitval van processen is verleden tijd.

Sinds de ingebruikname van ProcessRunner is De Stroomlijn in staat zijn klantcontacten in één keer goed en volledig af te handelen. En dat over de verschillende kanalen heen. De customer service software van Morphis levert daarmee een grote bijdrage aan de klantentevredenheid.