ENI

morphis_testimonial_ENI.jpgOrganiseert beltaken met hulp van ProcessRunner

Eni is een wereldwijd actieve organisatie met vestigingen in 85 landen. Het bedrijf richt zich op de levering van gas en elektriciteit aan zowel de particuliere als zakelijke markt. Om alle processen rond de incasso van facturen in goede banen te leiden, maakt het bedrijf in België gebruik van de  customer service software ProcessRunner.

Gebruiksvriendelijke dialoogschermen
ProcessRunner levert Eni veel voordelen op. Het systeem zorgt er bijvoorbeeld voor dat medewerkers altijd een goed overzicht hebben van het klantbeeld. Daarnaast voegt het dialoogscherm zich tijdens gesprekken gebruiksvriendelijk naar de situatie. Toepasselijke vragen verschijnen in beeld en afhankelijk van het antwoord worden de juiste vervolgvragen gesteld. Krijgt een medewerker een klant niet aan de lijn? Dan wordt automatisch een nieuw tijdstip vastgesteld waarop de klant opnieuw benaderd moet worden.

Heldere rapportages
Maar ProcessRunner levert nog meer op. Zo kunnen klantcontacten eenvoudig gelogd worden en zorgt het systeem ervoor dat de meest lucratieve klanten en zinvolste beltaken boven aan de lijst verschijnen. Verder wordt ProcessRunner ingezet voor selecties van klanten die een hoge rekening in het vooruitzicht hebben. Dankzij deze bellijsten kan Eni klanten tijdig waarschuwen en waar nodig betalingsregelingen treffen. Tot slot zorgt het systeem voor heldere rapportages. Die geven bijvoorbeeld inzicht in de redenen waarom klanten gebeld zijn en in de openstaande bedragen die de gesprekken vertegenwoordigen.