Qurrent

morphis_testimonial_qurrent1.pngDankzij het integrale klantbeeld is snel duidelijk wat er moet gebeuren om klanten optimaal tevreden te stellen.

Qurrent is een innovatief bedrijf dat zich volledig richt op duurzame energie. Doel van deze landelijke energiecoöperatie is om klanten te helpen bij het opwekken en besparen van energie. Qurrent streeft ernaar dat iedereen net zoveel duurzame energie opwekt als verbruikt.

Ter vervanging van zijn Oracle RightNow systeem heeft Qurrent ervoor gekozen om ProcessRunner te implementeren. In dit customer service softwaresysteem kan het bedrijf al zijn klantcontacten afhandelen, los van de manier waarop dit contact tot stand komt: via de telefoon, per e-mail of online. Daarnaast worden ook de bijbehorende klantprocessen automatisch gestart. De interactieve schermen in ProcessRunner zorgen voor een optimale intake en dankzij het integrale klantbeeld is snel duidelijk wat er moet gebeuren om klanten optimaal tevreden te stellen.

ProcessRunner sluit naadloos aan op het billingplatform Ecedo en het financiële pakket Exact Online dat Qurrent reeds in gebruik had. De klantprocessen van het bedrijf vinden hierdoor inmiddels nagenoeg volledig geautomatiseerd plaats. Via selfservice of de service agents komen klantcontacten binnen. Een deel daarvan behoeft opvolging en wordt automatisch afgehandeld over de verschillende systemen heen.