Vandebron

Alle vragen direct én goed afhandelen dankzij ProcessRunner

morphis_testimonial_vandebron.jpgSinds april 2014 kunnen consumenten energie direct van een duurzame bron kopen. Toen betrad Vandebron de Nederlandse markt met een online marktplaats die klanten rechtstreeks met lokale producenten verbindt. Het bedrijf staat garant voor levering van de energie en zorgt dat het verbruik ook daadwerkelijk door de gekozen producent wordt opgewekt. Om dit unieke concept te kunnen faciliteren, koos Vandebron voor ProcessRunner.

Front-end applicatie
ProcessRunner staat garant voor een optimale invulling van de customer service van Vandebron. Zodra een klant bijvoorbeeld voor een bepaalde producent heeft gekozen, moet de verkoop geregistreerd worden en de verwachte afname gereserveerd. Maar ook de wettelijke bedenktijd wordt bijgehouden en de kredietwaardigheid gecontroleerd. ProcessRunner zorgt als front-end applicatie voor ondersteuning bij al die processen.

Loyale klanten creëren
Morphis heeft ProcessRunner ontwikkeld met een duidelijke visie voor ogen: klantverwachtingen moeten niet slechts waargemaakt maar overtroffen worden. Matthijs Guichelaar, een van de oprichters van Vandebron, kan zich uitstekend vinden in deze visie op customer service. ‘Veel van onze concurrenten besteden hun klantenservice uit. En als er dan een vraag komt die iets verder gaat dan een adreswijziging, dan haken ze in zo’n belfabriek af. Wij vinden het belangrijk dat we álle vragen direct en goed kunnen afhandelen, ook als die wat ingewikkelder zijn. ProcessRunner helpt ons daarbij. Dankzij het 360⁰ klantbeeld hebben onze medewerkers toegang tot alle benodigde informatie.’